مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

سلام
بنده سال قبل مراجعه کردم به لوازم یدکی خودرو 25 قلم جنس سفارش دادم قرار بود فروشند24 ساعته برایم تهیه کند و درقبال 25 قلم جنس یک چک یک ماهه حامل به ایشان دادم
بعد4 روز فروشنده فقط توانست 1قلم از 25 قلم جنس را برایم تهیه کند و برای ماباقی 15 روز زمان خواست که بنده اونجا کنسل کردم و آن یک قلمی که برایم تهیه کرده بود نقدی پرداخت کردم و تحویل گرفتم اما ایشان بهانه کرد که یک اربک داشبورد هم با همینه که باید بخرم ازش و قیمت آن را دو برابر گفت که منم زیر بار حرف زور نرفتم و چکم ماند دست ایشان که چکو سر موقعه خودش برگشت زد بارها مراجعه کردم برای گرفتن چک اما ایشان درخواست یه مبلغی میکرد که الان بعد یک سال چکو به صورت غیر حضوری اقدام کرده و بنده محکوم به پرداخت شدم منم دادگاه کیفری به جرم خیانت در امانت شکایت کردم اما حرفم به جایی نرسید و قاضی به نفع ایشان رای صادر کرد در صورتی که ایشان یه فاکتور جعل کرده بابت چک
آیا راهی وجود داره به رای قاضی اعتراض کرد یا شکایت کرد؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
باتشکر

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله شما به رای اعتراض بزنید و استرداد چک را درخواست کنید ولی نیاز به بررسی هست حتما برای راهنمایی بیشتر به وکیل مراجعه نمایید