مشاوره حقوقی رایگان - الحاقیه تخفیف بیمه

سلام من خودروی خود را فروخته ام و تا دو روز دیگر مهلت بیمه خودروی فروخته شده میگذرد و خودروی صفر خریده ام که میخواهم تخفیف بیمه آن را منتقل کنم به خودروی جدید که بیمه از من تاریخچه پلاک میخواهد و تعویض پلاک به علت کرونا تعطیل است و آدرس دفتر اسناد رسمی که خریدار سند زده را نمیدانم چه باید کرد ممنون

پاسخ ها :

ميلاد  مردانی اقدم

ميلاد مردانی اقدم :

سلام اگر به یکی از دفاتر اسناد رسمی مراجعه و‌کدملی خود را ارائه دهید می توانند سند رسمی که خریدار به نام شما زده است را پیدا کرده و در اختیار شما قراردهند

محمدرضا ايماني

جناب آقای محمدرضا ايماني:

سلام تخفیف بیمه خودروی فروحته شده را به خودروی صفر که از کارخانه بیمه دارد نمی توانید منتقل کنید. سال بعد موقع تمدید می توانید. برای از بین نرفتن تخفیف بیمه باید شما یا خریدار بیمه ی خودروی دارای تخفیف را تمدید کند. موفق باشی