مشاوره حقوقی رایگان - دعوای ارث

سلام حدود 10 روز پیش پدرم فوت کرده سه دانگ از منزل پدری بنام مادرم هست و یک ویلا در شمال که سند دست نویس دارد در خصوص منزل مادرم ادعا میکند که برای سه دانگی که بنام پدرم هست صلح عمری دارد و در مورد ویلا هم مدعی است که وکالت دارد ولی هیچکدوم را نشون نمیدهد از طرفی هر دو خواهرام هم میگن این موضوع صحت داره ولی هیچ سندی نشون نمیکنن یک برادر دارم که ایشان هم اظهار بیخبری میکند نگران جعل سند هستم لطفا راهنمایی بفرمایید. ممنون

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام پس از دریافت گواهی انحصار وراثت، دادخواست تقسیم ترکه باید به دادگاه بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
میتوانید دادخواست تقسیم ترکه ومطالبه سهم الارث خودرا در دادگاه مطرح نمایید وبا حصور در جلسه دادرسی کاشف بعمل خواهد امد که مادر شما چه اسنادی د ر اینخصوص دارند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
زمان دهید پدر تازه به رحمت خدا رفته اند حتما رعایت حقوق مادر را خارج از بعد قانونی بفرمایید علی ایحال پس ا انحصار وراثت
می توانید دادخواست تقسیم ترکه متوفی را بدهید