مشاوره حقوقی رایگان - اجراییه

بنده ساکن شهر اردبیل هستم و بخاطر طلبی که از شخصی داشتم شکایت کردم و بخاطر اینکه نامبرده ساکن شهر قدس یا همان قلعه حسن بود پرونده جهت ادامه رسیدگی به شهر قدس ارجاع شد پس از چندین جلسه رای به نفع بنده در شورای حل اختلاف صادر شد ولی متهم پرونده به رای شورا اعتراض، پرونده با اعتراض نامه متهم به شعبه دوم حقوقی دادسرا ارجاع شد و رای مجددا در شعبه دوم حقوقی هم به نفع بنده صادر شده است و بنده بخاطر اینکه ساکن شهرستان هستم و توان مالی هم ندارم که مرتبا بین اردبیل و شهر قدس از توابع شهر کرج تردد نماییم از طریق پست اجراییه هم برای شعبه هفتم شورا و هم شعبه دوم حقوقی دادسرا ارسال کرده ام ومدت2 ماه از فرستادن اجراییه گذشته است و هیچ نتیجه ای از هیچ یک از شعبه دادسرا چه بصورت الکترونیکی چه بصورت ابلاغیه کتبی نرسیده است خواهش بنده را راهنمایی کنید که چکار بکنم

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما باید حضوری مراجعه نمایید ویا وکیل بگیرید که کارتان را انجام دهد.چاره ای نیست باید تشریف بیاورید