مشاوره حقوقی رایگان - تمدید قرارداد اجاره با شرایط مصوبه کرونا

با عرض سلام وخسته نباشید.
من ساکن پردیس و مستاجر هستم و زمان تمدید قرارداد اجاره نامه فرا رسیده ‌و مالک اجاره را 2 برابر کرده و گفته اگر با این مبلغ موافق نیستید تخلیه کنید.
با توجه به مصوبه ستاد ملی کرونا مبتنی بر قانون تمدید اجباری اجاره نامه ها با سقف افزایش 25٪ ، من چه اقدامی برای تمدید با همین سقف افزایش انجام دهم؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
شما اجاره را افزایش دهید و به حساب موجر پرداخت نمایید