مشاوره حقوقی رایگان - ملاقات دختر 7 ساله برای مادر

باسلام اینجانب حدود 4 سال است که از همسر خود جدا شده ام و حضانت دخترم به صورت کامل با من بوده تا اینکه بنده دوباره ازدواج کرده ام و همسر سابقم به دلیل اینکه ازدواج کردم حضانت را از من سلب کرده و الان هم 4 ماه است که دخترم را برده و مانع دیدار و صحبت من با دخترم میشود بنده تقاضای ملاقات داده ام و با توجه به اینکه دخترم شهرستان است و من کرج هستم دادگاه رای بر ملاقات هفته ای 24 ساعت داده است میشه کمکم کنین که چطوری میتونم مدت ملاقات رو افزایش بدم دخترم هم الان 7 سالشه و اصلا هم تمایل برای زندگی کردن با پدرش ندارد و پدرش با تهدید به مرگ او را نگهداشته است ایا راهی هست برای رهایی دخترم از آن خانه نا امن اگه دخترم در دادگاه بگه که پدرش تهدیدش کرده و نمیخواد اونجا باشه احتمال برگشت پیش من هست ممنون میشم راهنماییم کنین ...

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
دادخواست افزایش ملاقات دهید
با اثبات مواردی که فرمودید دادگاه راجع به حضانت می تواند تصمیم مقتضی بگیرد
در صورت سوال از مشاوره تلفنی استفاده نمایید