مشاوره حقوقی رایگان - امکان اعاده حیثیت فروش مال غیر

با سلام. بنده مشاور املاک دارم. ملکی را با طی روند قانونی قولنامه نوشتم. چند ماه بعد مشخص شد فروشنده قبلا آن ملک را به صورت قولنامه دستی به تاریخ قبل از قولنامه بنگاه معامله کرده. خریدار قولنامه دستی بنده را متهم به فروش مال غیر کرد ولی دادگاه برایم قرار منع تعقیب زد.
سوال این است بنده اگر اعاده حیثیت کنم جواب میگیرم یا خیر؟
باتشکر

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام،در قوانین کیفری،چیزی بنام اعاده حیثیت وجود ندارد ولی تحت عنوان افترا،می توانید از نامبرده شکایت کنید ولی با توجه به اصل159قانون اساسی و تبصره ماده100 قانون آیین دادرسی کیفری،متهم،تبرئه خواهد شد