مشاوره حقوقی رایگان - تعیین حدود اربعه در املاک دارای سند نسق

پدربزرگ من در اصلاحات اراضی سال 42 صاحب چند تکه زمین (شامل شالیزار و باغ) شد. و در همون سال 42 به زمین هاش سند نسق دادن. سند نسق الان موجود هست
اراضی بصورت پلاک های اصلی دسته بندی شدن
هر پلاک هم بصورت مشاع بین چندنفر هست
آیا راهی هست برای اینکه فهمید صاحبان هر پلاک اصلی چه افرادی هستن؟
چون شخصی مدعی حدود 1500 متر از زمین های نسق مانده و الان حدود 50 سال هست 1500 متر رو تصرف کرده
خودش میگه این زمین داخل نسق من هست
از کجا میشه فهمید راست میگه؟
بنابه دلایل خانوادگی نمی خواهیم ازش شکایت کنیم فقط میخوایم استعلام بکنیم ببینیم راست میگه یا نه ؟
متاسفانه نسق خودشم به ما نمیده

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام،دادخواست تامین دلیل تقدیم شورای حل اختلاف محل زمین بدهید،با تعیین کارشناس خواسته شما مشخص میشه