مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد فرهنگ آپارتمان نشینی

با سلام
در ساختمان 5 واحدی ما ، یک نفر از شهرستان دیگری واحدی خریداری کرده ولی خودش ساکن نیست بلکه ساختمان را مفروش کرده و هر از چند روزی یکی از فامیلهاش با خانوده میاد بیتوته میکند و ما اصلا اونها رو نمیشناسیم آیا این مالک حق چنین کاری داره که کلید پارکینگ و درب ساختمان و کلید واحد خودش رو به چند نفر بدهد تا آنها بعنوان مسافرخانه از این واحد استفاده کنند ؟ ما ساکنین واحدهای دیگر آیا حق شکایت از او را داریم یا نه؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر موجبات مزاحمت شمارا فراهگ نموده اند میتوانید علیه مالک. با عنوان رفع مزاحمت طرح دعوی نمایید

مسعود بني هاشميان اصفهاني

مسعود بني هاشميان اصفهاني:

اگر موجب مزاحمت مثل سر و صدای زیاد یا ورود افراد خلافکار به ساختمان و امثالهم میتونید شکایت کنید، اما به عنوان دو مالک همسایه شکایت توصیه نمیشود