مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو لیزینگی

ضمن عرض سلام و خسته نباشید، بنده حدود 6 ماه پیش یک خودرو به صورت قولنامه ای خریداری نمودم و کل پول خودرو رو به فروشنده دادم، خودرو فوق در رهن شرکت لیزینگ بود و فروشنده تعهد کرد که ظرف یک ماه کل بدهی لیزینگ‌ رو بده و خودرو رو آماده سند کنه که متاسفانه انجام نداد، الان متوجه شدم که حکم توقیف خودرو رو شرکت لیزینگ انجام داده. میخواستم بدانم با توجه به اینکه من خودرو رو نقد خریداری کردم و کل پول رو دادم و قولنامه دارم، آیا شرکت لیزینگ میتونه ماشین رو توقیف کنه و به پارکینگ منتقل کنه؟ آیا قولنامه من مانع از توقیف و انتقال خودرو به پارکینگ نمیشه؟

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

بله شرکت میتونه ماشین رو توقیف کنه . خیر قولنامه شما مانع نمیگردد