مشاوره حقوقی رایگان - خیانت شوهر خواهرم

شوهر خواهرم مدتی هست با همکار خواهرم در رابطه است و رابطه جنسی هم داشته اند. چطور میتونیم ثابتش کنیم تا حضانت دخترش رو بگیره ... اون خانم هنوز متاهل هست و در حال طلاق و همش خواهر شوهر منو با یاد دادن و حرف گول میزنه. خواهرم میخواد طلاق بگیره. از اونها ویس داره ولی نمیدونه چطور که حضانت دخترش با اون باشه. دخترش هشت ساله ست؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر شوهر خواهر شما مشکل اخلاقی داسته واین مورد استمرار داشته است میتواند یکی از علل انحطا ط اخلاقی وسلب حضانت تلقی شود البته بار اثبات برعهده خواهر شما خواهد بود که با شهادت شهود وویس وپیامها میشود اثبات کرد