مشاوره حقوقی رایگان - خیانت شوهر

سلام و عرض ادب
دوستم از چند سال پیش متوجه شده که شوهرش به بهانه کار و .... با زنهای مختلف در ارتباطه
و الان سه ساله با خانمی ارتباط داره و حتی برای اون خانم پول واریز میکنه و لباس و مانتو و... میخره که خانمه بیاد برای رابطه جنسی
دوستم از گوشی همسرش پیامایی رو اسکرین شات گرفته که این مسایل داخلش مشخصه
ضمن اینکه دوستم شدیدا از اینکه همسرش برای اون خانم خرج میکنه و برای اون لباس و مانتو نمیخره و میگه خودت شاغلی خودت با پول خودت بخر خیلی ناراحته
و دنبال راه طلاق هس
چکار باید انجام بده برای گرفتن قطعی طلاق
ممنونم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شکایت رابطه نامشروع بااستناد به دلایل خود علیه شوهر مطرح کند برای مهریه ونفقه خود هم دادخواست دهد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول بابت رابطه نامشروع از شوهرش و آن خانم شکایت کند بعد اگر محکومش کرد مهریه اش را بگذارد و دادخواست نفقه بدهد بعد دادخواست طلاق بدهد و اگر جهیزیه دارد جمع کند ببرد جایی نگهدارد و.....

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
موضوع اگر ارتباط نامشروع است طرح شکایت تحت همین عنوان داشته باشد . شاغل بودن خانم دلیل بر عدم پرداخت نفقه نیست و شوهر باید نفقه را پرداخت کند . نیاز به مشاوره حضوری یا تلفنی است که مسائل کاملاً توضیح داده شود .

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

مواردی که گفتید دلیل محکمه پسندی نیستند...

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی ابتدا به اتهام رابطه نامشروع علیه همسر و خانم مزبور(درصورتیکه متن پیامک ها حکایت از بغل، لمس و رابطه دون زنا و... دارد) به استناد پرینت اسکرین شات پیام ها، استعلام از مخابرات طرح شکایت نمایید. سپس دادخواست مطالبه نفقه ایام گذشته (زندگی در منزل مشترک اماره پرداخت کلیه نفقه خانم می باشد و ایشان باید عدم پرداخت را با ادله اثبات از جمله، شهادت شهود،
فیش واریزی، اقرار... اثبات نمایند) ثبت نمایید. سپس دادخواست طلاق به جهت عسر و حرج ثبت نمایند.
موفق باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اسکرین شات از چه گرفته شده ? نیازمند بررسی است و اما تحت شرایطی زوجه میتواند طلاق بگیرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ایشان میتواند با مدارکی که دارند تحت عنوان. رابطه نامشروع از انها شکایت کنند و طلاق به علت عسر و حرج دهند ‌‌ و مطالبه مهریه کنند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورت اثبات رابطه نامشروع همسر قادر است که از همسر خود طلاق بگیرد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با اثبات و شکایت رابطه نامشروع میتواند طلاق بگیرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تحت عنوان رابطه نامشروع به استناد مدارک اقدام کند و می‌تواند مهریه و نفقه را مطالبه کند موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

باسلام ، با توج ه به اینکه ایشان قصد طلاق دارند ، علیه ایشان شکایت رابطه نامشروع مطرح نمایند . در صورت اثبات موضوع با همین موضوع دادخواست طلاق بدهند . در صوت عدم اثبات رابطه نامشروع به هر دلیلی ، می توانند بذلیل عدم پرداخت نفقه می دادخواست طلاق بدهند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در خصوص رابطه نامشروع با در دست داشتن مدارک و مستندات مثبت ادعای خودشان شکوائیه مربوطه را تنظیم و علیه همسر و خانم مذبور شکایت نمایند
بهتر است از اهرم فشار مهریه و نفقه استفاده کنند تا شوهر را مجبور به طلاق توافقی نمایند

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام میتوانید شکایت رابطه نامشروع مطرح نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می تواند تحت عنوان رابطه نامشروع از همسرش و آن خانم شکایت کند .برای طلاق باید عسر و حرجش را ثابت کند.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

لطفا بفرماييد خودشون تماس بفرمايند

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به دوستتان بگویید شکایت کن تا رسیدگی شود در صورت محکومیت میتوانید دادخواست طلاق بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ایشان میتواند شکوائیه رابطه نامشروع را مطرح نماید

ولی باید دلیل قانونی ، برای احراز و اثبات جرم وجود داشته باشد

میترا توانچه

میترا توانچه :

سوء معاشرت همسر در صورتی که اثبات گردد از دلایل عسر و حرج زن برای طلاق می باشد اگر مدارک معتبری دارند به دلیل روابط نامشروع خارج از خانواده در دادسرای ارشاد شکایت کنند .

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

شکایت رابطه نامشروع علیه آن ها مطرح نمایند و با اثبات آن جهت اقدام به اخذ حکم طلاق اقدام نمایند

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ابتدا باید شکایت رابطه نامشروع کنند و زوج در آن پرونده محکوم بشوند.
سپس دادخواست طلاق به علت محکومیت زوج به رابطه نامشروع بدهند.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

شکایت رابطه نامشروع متصور می باشد
حقوق مالی خود را مطالبه نمایید

یک وکیل :

با سلام
در فرض اثبات وجود رابطه نامشروع بازهم محاکم صرفا به این استناد حکم طلاق نمی دهند اگر قصد جدایی حتمی است طالق توافقی کمتربن هزینه از لحاظ زمان ،روان و مالی را دارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مدارک کافی دارد
می تواند با عنوان رابطه نامشروع شکایت کند

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام وقت بخیر ابتدا شکایت رابطه نامشروع مادون زنا مطرح نماید و به پیامک ها استناد کند و پس از صدور رأی، از همان رأی استفاده کند به جهت عسر و حرج اقدام به طلاق نماید. ضمنا دادخواست حقوقی مطالبه نفقه هم به شورای حل اختلاف بدهد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

این ارتباط و اینکه به زندگی و معیشت خانواده ضرر زده باشد اول باید اثبات شود و بعد میتونید به واسطه عسر و حرج طلاق بگیرید