مشاوره حقوقی رایگان - شاهد

من را یکی با ماشین از عمد زیر گرفت در کلانتری و گزارش گفت من با چاقو به او حمله کردم یک زن شاهد تمام ماجرا بود ایا شهادت یک زن در دادگاه کافی است دو نفر دیگر هم بودن ولی میترسن در دادگاه حاضر شوند دومن من بیمارستان و زیرنظر پزشکان بودم دو روز بعد که به کلانتری مراجعه کردم متهم و ماشینش دید و خط بلاقید ازاد شوند ایا چنین چیزی قانونیست

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام
شهودی که حاضر به ادای شهادت نیستند را به دادسرا معرفی کنید تا بهشون ابلاغ قضایی انجام بشه و مجبور به حضور بشن و کلا اگه قاضی به علم برسه حکم میده

یک وکیل :

سلام باید محتویات پرونده بررسی شود