مشاوره حقوقی رایگان - نزاع و زیر گرفتن با ماشین

با سلام بنده انتظامات یه بخش خصوصیم که در قسمته کارگاهی این مجتمع تجاری تفریحی انجام وظیفه میکنم که ورود ماشینهای شخصی ب اون بخش ممنوعه ،حال ارباب رجوع با ماشین شخصی تقاضای ورود ب قسمت کارگاهی داشته که بنده از ورودشان ممانعت ب عمل آوردم و جلو ماشین ایستادم و راننده بندرو با ماشین زیر گرفت و منو ب بیمارستان بردن که توی بیمارستان پامو آتل بستن ولی پزشک قانونی توی نامه اش نوشته چیزی خاصی مشاهده نشد
حالا بنده ب چه جرمی میتوانم علیش شکایت کنم و
ارباب رجوع میتواند بر استناد ب نامه پزشکی قانونی علیه بنده ب عنوان تمارض شکایت کند

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما حق شکایت علیه ایشان به اتهام صدمه بدنی عمدی ودر صورت فحاشی وتوهین در اینخصوص نیز شکایت نمایید

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

سلام،،ورود ایشان برابر ضوابط ممنوع بوده و چون وارد شده تخلف از مقررات آن قسمت کرده ،ضمنا هر کسی میتواند در صورتی که دلایل مکفی برای شکایتش داشته باشد علیه شخص و اشخاص مطرح کند،

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما می توانید بابت صدمه بدنی عمدی و توهین شکایت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام.
شما از بابت ضرب و جرح و مطالبه دیه امکان شکایت وجود خواهد داشت
و میتوانید به نظریه پزشکی قانونی اعتراض نمایید و درخواست رسیدگی دوباره نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
عنوان ورود صدمه عمدی می توانید شکایت کنید اگر به نظریه پزشکی قانونی اعتراضی دارید می توانید در مهلت قانونی اعتراض کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تحت عنوان تهدید و ایراد صدمه بدنی عمدی قابل شکایت و پیگیری است