مشاوره حقوقی رایگان - خرید اینترنتی و برگشت پول (پ فتا )

باسلام بنده از شخصی با رمز دوم برای انتقام موجودی حساب شخص خرید اینترنتی کردم با مشخصات همان فرد ولی نه جنسی تحویل گرفتم نه چیزی و دنبالشا نگرفتم تا پول برگشت بشه و مثل اینکه دولت پول ظبط و مصادره کرده حالا طرف تو پلیس فتا اشنا داره گفتن نامه میدن برای بانک تا مشخص بشه تو عکس کی و چه زمانی چه شخصی رمز دوم گرفته میخواستم ببینم اگه عکس معلوم بشه و بنده شناسایی بشم بدون اینکه پولی از طرف دزدیده شده و کارت بانکی طرف برای انتقال پول و خرید به بنده به صورت رضایت داده میشده طرف میتونه اثبات کنه که بنده این کار انجام دادم و چه عواقبی در انتظار‌بنده هست و چه راهنمایی میفرمایید ممنون .

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

پول توسط شما از حسابش جابجا شده . حالا اگر طرف از شما شکایت کنه . شما باید ثابت کنید که با رصایت شخص خودش اقدام به این کار کرده ایید