مشاوره حقوقی رایگان - اجاره مغازه سرقفلی

با سلام و خسته نباشید. پدرم حدود چهار ماه پیش فوت کردند و مغازه ای داریم که مادرم اجاره داده بوده و هنوز در حال فعالیت هست. میخواستم بودنم من سهمی از اجاره مغازه میبرم. اگر سهمی از اجاره میبرم و به من ندهند چکار میتوانم بکنم. آیا به تنهایی با شکایت میتوانم مغازه رو ببندم. لطفا راهنمایی کنید. ممنون

پاسخ ها :

علی اکبر حاجی زاده نداف

جناب آقای علی اکبر حاجی زاده نداف :

سلام اگر مغازه در مالکیت مادر که زنده است باشد خیر و اگر جزء ترکه است بله با گواهی حصر وراثت می توانید دادخواست تقسیم ترکه بدهید