مشاوره حقوقی رایگان - مستاجر مغازه

با سلام و خسته نباشید
بنده از بنگاه یه مغازه به ارزش رهن 50 میلیون و کرایه ماهانه 10 میلیون گرفتم که رهن کاملشو همون موقع دادم تاریخ تخلیه اش 4/1هستش دو هفته پیش مستاجر قبلی ملک اومدن به لات بازی و ...7 نفر بودن که میگفتن تخلیه نمیکنیم و ...
حالا صاحب ملک میگه یا 6 ماه دیگه تخلیه میکنن یا مغازه دیگه براتون میگیریم. من مغازه رو میخوام چون واقعا الان مغازه ندارم و ارزش پولم نسبت ب دو ماه پیش کمتر شده.به همه مشتریا هم گفتم میرم به این ادرس و ...
لطفا راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بر حسب قرارداد و مفاد آن می توانید قرارداد را فسخ یا الزام به ایفای تعهد و تحویل مغازه و یا استرداد ودیعه و خسارت تاخیر تادیه بدهید.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام پاسخ دقیقه این مسئله مستقیم بررسی قرارداد مربوطه است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما چند راه دارید اول اینکه الزام به تحویل مال الاجاره را از مالک بخواهید و دوم اینکه فسخ قرارداد و مطالبه خسارت ضررو زیان کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست الزام به تحویل عین مستاجره را تقدیم نماید