مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه ملک تجاری

با عرض سلام. بنده مغازه ای را اجاره دادم بعد از 5 سال یکماه جلوتر قبل پایان قرارداد سالیانه به مستاجر اعلام کردم برای تمدید یا تخلیه مغازه که مستاجر امروز و فردا میکرد در اخر تصمیم به تخلیه مغازه شد اعلا 40روز دیرتر خالی کرد هنوز کلید نداده تابلوشم بر نداشته بنده مبلغ 30 میلیون از پول پیشش رو پرداخت کردم مانده 10میلیون اعلان من میگم این 40 روز رو باید کرایه رو به سال جدید حساب کنم اما قبول نمیکنه اعلان باید چه کار کنم بابت 10 میلیون

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با انقضای قرارداد در صورت عدم توافق اجرت المثل با جلب نظر کارشناس. تعلق می گیرد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
یا توافق کنید یا بابت اجرت المثل ایام تصرف از دادگاه اجرت المثل مطالبه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

مثلا می توانید وکیل بگیرید و اجرت المثل ایام تصرف را مطالبه نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید اجرت المثل ایام تصرف را مطالبه کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما مبلغ باقی مانده را در صندوق دادگستری واریز کنید و همزمان دادخواست مطالبه اجرت المثل بدید و این ودیعه هم به عنوان تامین خواسته توقیف کنید

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

شما باید پول پیش را پرداخت کنید و اگر نسبت به تاخیر اعتراضی دارید دادخواست مطالبه اجاره بهای ایامی که تخلیه را به تعویق انداخته اند مطرح کنید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

40 روز را باید به مبلغ قرارداد اجاره بگیرید