مشاوره حقوقی رایگان - همسرم درخواست طلاق داده

معتقد است که من معتاد هستم و فحش میدهم و کتک میزنم . در صورتی که به هیچ عنوان کتک کاری نداشتیم و طی بیست سال زندگی با هرچه خواسته از وی مخالفت نداشته ام و همه چی برایش فراهم بوده و هیچ مشکلی نداشتم تا زمانی که رفت سر کار که من راضی نبودم ولی با توجه به اینکه مخالفت نکرده ام باهاش و هر چی خواسته فراهم بوده و همیشه گفته ام چشم و خودش قبول دارد و یک سال است تمکین ندارد و من میگویم اگر میگی من فحش دادم اولا دوبرابر فحش خوردم در ثانی علت برای چی هست که اصلا فحش بوجود آمده و حرفهای صد نقیض میزند مثلا زندگی یکی دیگه براش مهم تر از زندگی خودش است و هزاران مورد که منطقی نیست و من هم نمیخواهم طلاق بدهم و هر چی هم بگوید میپذیرم چیکار باید کرد در حقیقت بدون اغراق هیچ گونه آزار و اذیتی نشده بچه 18 ساله ام شاهد است و قبول دارد که کوچکترین موردی نبوده حتی گفت متنفرم گفتم باشه بشین بالای سر بچه ات از من متنفر باش .

پاسخ ها :

اشرف رودسرابی

اشرف رودسرابی :

ایشان برای ادعای خود باید در دادگاه دلیل بیاورند و صرف ادعا قبول نیست . برای طلاق هم باید یکی از شرایط سند ازدواج را داشته باشند تا بتوانند طلاق بگیرند