مشاوره حقوقی رایگان - دیه پارگی لب و شکستگی دندان

سلام من با یک پیمانکار برق میرفتم سرکار که حین کار افتادم و لبم پایینی پاره شد هم از داخل بخیه خورد هم از بیرون یدونه دندون جلوییمم نوکش شکست و کج شد من و بیمه هم نکرده بود شکایت کردم جای بخیه ها خوب شد کشیدم ولی هنوز پزشک قانونی نرفتم میخاستم بدونم که پزشکی قانونی چطور نظر ارائه میده و برای من دیه تعیین میکنه و اینکه بنظر وکلای محترم دیه اصلا تعلق میگیره یا نه ؟
اگر میگیره چقدر میتونه باشه؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بهرحال تعلق دیه به شما فارغ از نظریه پزشکی قانونی بستگی به این داره که مقصر حادثه چه کسی شناخته شود