مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند خودرو و تامین خواسته

سلام و عرض ادب
بنده دوماه پیش از همسرم بعد از 3سال زندگی مشترک بعلت خیانت ایشان بدون هیچ مهریه ای جدا شدم.
سال اول با فروش همه طلاهام ماشین خریدم بنام خودم ، مبلغ جزئی همسرم پرداخت کردند تا پول کامل شد.
مبایعه نامه بین و بنام همسرم و فروشنده نوشته شده ولی اصل سند خودرو و برگ سبز آن بنام من هست.
الان ایشان شکایت کردن و درخواست تامین خواسته و ابطال سند خودرو و توقیف آن را نموده اند.
ایا امکان موافقت با دادخواست ایشان از طرف مراجع قضایی وجود دارد یا خیر؟
و لزوما بنده چه مدارکی در روز تشکیل دادگاه باید به همراه داشته باشم ؟
سپاس از راهنمایی شما بزرگواران

پاسخ ها :

مسعود بني هاشميان اصفهاني

مسعود بني هاشميان اصفهاني:

سلام شما در جلسه رسیدگی مدارک پرداختی ها بابت ثمن خودرو را به همراه ببرید،ضمن اینکه چون سند بنام شماست ایشان فقط روی مبالغ پرداختی خودشون می‌توانند مدعی باشن