مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند خودرو

سلام یه خودرو پارس دارم بخاطر حادثه کاری سال گذشته محکوم به پرداخت دیه شدم که برای توقیف نشدن ماشین بنام همسرم انتقال دادم ولی مبایعه نامه بنام خودمه چندتا شاهد دارم و پول خریدشا از کارت خودم دادم الان از همسرم دارم جدا میشم روی ماشین ادعا کرده چطور میتونم و سند را باطل کنم باتشکر

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام ایشان طبق ماده22 قانون ثبت، مالک هستند و قانون ایشان را میشناسد.شما فقط میتوانید مطالبه ثمن معامله را از همسرتان بکنید و دادخواستی بدین مضمون بدهید که در حضور شهود قرارشد فلان مبلغ تا پایان مثلا اذر بدهد ونداده و الان پولم را میخواهم

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست مطالبه ثمن معامله بدهید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما فقط میتوانید مطالبه ثمن معامله را بخواهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر معامله صوری بوده میتوانید دادخواست ابطال آن را بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست ابطال انتقال سند رسمی به علت صوری بودن را مطرح نمایید یا ...
جهت نیاز به توضیحات بیشتر تماس بگیرید