مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند

من ماشینی خریداری کردم سند قطعی زدم بعد از چند ماه دادخواست بدوی بطلان معامله و سند برای من اومده،
من خبری از جریان نداشتم و از آگهی پیدا میکنم ماشین رو
من از کسی خریدم که برادرش برای فرار از مهریه ماشین رو به ایشون فروخته سال 94، کیفری با رای وحدت 774 براعت میگیرن سال 99
ولی حقوقی حکم ابطال سند اونارو گرفتن همسر برادرشون
تکلیف ماشین من چی میشه؟
من چه کاری انجام بدم بهتره؟
میشه ماشین رو انتقال قطعی بدم؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
انتقال خیر
حکم دادگاه کیفری در رای دادگاه حقوقی موثر است .
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

علیرضا عبادی

علیرضا عبادی :

سلام
به نحوی که شما موضوع رو بیان کردید به احتمال زیاد رای کیفری دیگری صادر شده و به همین دلیل سند شما ابطال شده باز هم باید از رای مطلع گردید و به آن اعتراض کنین در غیر اینصورت شما هم میتوانید از ید ماقبل خود که به شما خودرو رو فروخته رجوع و از ایشان شکایت نمائید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.