مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پزشکی قانونی و بیمه

با سلام سال 97 تصادف کردم ساق پا و ران چپ، بعد از یکسال خوب نشد ران پایم را دوباره عمل پیوند استخوان انجام دادم و دچار امبولی ریه شدم و در ران و لگنم پلاتین گذاشته شده، ولی پزشکی قانونی امبولی ریه و پلاتین لگن و عمل دوم را ننوشت، اعتراض نوشتم بردم پزشکی قانونی گفت من خوب نوشتم، بعدش طبق نظریه پزشکی قانونی و رای قاضی 173 میلیون دیه صادر شد ولی بیمه 30میلیون کمتر داد گفت درشت نی و نازک نی ساق خورد نشده، حال بدون عصا قادر به راه رفتن نیستم و پایم روز به روز لاغرتر میشه ایا میتوان دوباره شکایت کرد با تشکر

پاسخ ها :

هوشنگ  مقدم

هوشنگ مقدم :

استان :

سلام ،در صورتیکه پرونده مفتوح هست میتوانید به گزارش پزشکی قانونی اعتراض کنید قاضی میتواند نظر تکمیلی را از پزشکی قانونی بخواهد ،اگر هم دیه را گرفته و رضایت داده ای نمیشود ادعا کرد مگر با ارائه دلیل جدید