مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح عمدی و ترک انفاق

سلام خانم من 4ما پیش از خانه ترک منزل کرده و رفته خیانت کرده. بچه هایم هم شاهد هستن و تمام پیام های واتساپ هم می‌توانم بدهم پیگیری کنند ولی مدارکم رو برده
الان هم اومده گفته که من ایشون رو زدم هیچ مدرکی پزشکی هم نداره که من ایشون رو زدم
و گفته من ترک انفاق کردم با توجه به اینکه من در این چهار ماه با بچه هایم خانه بودیم چیکار کنم لطفا بگید

پاسخ ها :

بهنام طلوع

بهنام طلوع :

استان :

اگر همسرتون بدون عذر موجه و بدون دلیل قانونی وشرعی زندگی مشترک رو ترک نموده اول یک اظهارنامه جهت بازگشت بفرستین وبعد الزام به تمکین بدهید ودر این صورت شکایت کیفری او منجر به منع تعقیب میشه و حتی میتونین چندین نفر از آشنایان یا فامیل ها جهت بازگشت به زندگی مشترک بفرستین تا فردا بتونین ادعای خود را ثابت کنین که ناشزه است وضمنا اگر خیانت کرده باید اثبات کنین بل صرف ادعا نمیشه خیانت رو اثبات کرد