مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح عمدی

سلام. من عدم تمکین همسرم رو یک سال پیش گرفتم و همسر چند روز پیش اومد گفت می‌خوام تمکین کنم و به داخل منزل اومد و بعد نیم ساعت دوباره رفت حالا رفته به دروغ شکایت کرده که ضرب و جرح عمدی داشتیم و تهدید به قتل و رفته از طریق کلانتری به پزشکی قانونی حالا واقعا نمیدونم چی میشه با این که اصلا حتی بحثی هم بین من و خانومم نبوده لطفاً راهنماییم کنید

پاسخ ها :

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام باید در دادسرا و دادگاه حاضر شده و از خود دفاع نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلیلی کافی برای اثبات ادعایش نیاورد. رد میشود و قرار منع تعقیب صادر میشود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ایشان باید ادعای خود را با ادله اثباتی ثابت کند شما نیز متناسب با دلایل از خود دفاع و انکار کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر زوجه شکوائیه توهین و تهدید را مطرح کرده است زوجه باید ادعای خود را اثبات نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

صرف ادعا نتیجه ندارد اگر ضرب و شتم بوده ایشان باید نظریه پزشک قانونی و شاهد داشته باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل‌ بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام شاکی باید ادعای خود را با دلایل قانونی اثبات کند

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

دلايل نداشته باشند به جايي نخواهند رسيد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با در دست داشتن دلایل و مستندات از خودتان دفاع نمایید