مشاوره حقوقی رایگان - اتهام نسبیتی در مورد فحاشی و ضرب و جرح عمدی

حدودا یک ماه قبل باهمچراغم که همکار هستیم وایشان باتهمت زنی و مشتری پرانی و تهدیدهای بسیار سبب مزاحمت در کسب و کارم گشته که ایشان قبل از این مزاحمتها با خانواده من بحث و دعوا داشته و با شکایت پدروخواهرم محکوم و با تعهد دادن رضایت گرفته و بعد از ان بازهم بامن سرناسازگاری و موضع گرفته که من بعد از تذکرات پیاپی که به ایشان دادم که سرش به کارخودش باشه و حریم خودش را حفظ کند گوشش بدهکار نبوده تا به ایشان تذکر آخر دادم که هنوز پرونده شما بابت این تهدیدات به جریان می اندازم و تعهدی که دادی را متذکر او شدم درحالی که من در حضور شاهدان حاضر در صحنه و مشغول تعمیر ماشین مشتری بودم ایشان هم داخل مغازه خودش بدون اینکه درگیری صورت بگیرد ایشان خودش را زخم زده و ادعا دارد که من به او چاقو زدم وزنگ 110زده و بدون اینکه خونی از جای زخم شده و خراشیده خارح شود وقتی که مامور پرسید شما با هم درگیر شدید گفت نه ولی با چاقو زدم و حاضرین هم شاهدند، شاهدین هم گفتند اصلا درگیری صورت نگرفته و ما ندیده ایم و ایشان یعنی بنده سرش تو ماشین بوده و کار میکرده. که شاکی بعداز دوساعت بعد رفته درمانگاه و13تابخیه زده جای خراشیده و بریدگی نداشته والان به گفته خودش 2تاشاهد و نامه پزشکی قانونی رابرده و هر جوری هست میخواهد جرم را به گردن من بیاندازه و اذیتم کنه به تلافی شکایت قبلی خانواده من از ایشان و من میخواهم که راهنماییم کنید که چطوری باید من رفع اتهام کنم و ایا پزشکی قانونی با دیدن جای زخم متوجه جراحت بوسیله مورد جرح نمیشود که جای زخمی که 13تا بخیه زده اثری ازخون وجود نداشته و چطوری بخیه زده درمانگاه و در اثرچی جراحت بوجود آمده است و شخص شاکی را متهم و ادعای حیثیت و همینطور خسارت وارده به بنده را خواهان بشوم و در ضمن 2شاهدی که ایشان میگن یکیش شاگرد بچه سن ایشانه که در بیرون مغازه اش بوده و 2ومی که مشتریش هستش که اصلا اون لحظه در صحنه این اتفاق نبوده و سرماشینش بوده بافاصله. باتشکر

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام نیاز به بررسی دقیق اسناد و مدارک دارد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شما صادقانه از خود دفاع نمایید شهود را زیر سوال ببرید پزشک قانونی هم خودزنی را تشخیص می دهد . اگر قرار جلب به دادرسی صادر شد آن وقت وکیل بگیرید . در اولین جلسه دادسرا حتما ضامن با خود ببرید