مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه ملک

ساختمانی در تهران با قدمت 55ساله در 2طبقه که درطرح شهرداری میباشد. یک دستگاه از اپارتمان ان به متراژ 50 مترمربع میباشد که حدود 40سال پیش طبق اجاره نامچه رسمی به شخصی اجاره داده شده که شخص مورد نظر مرحوم شده و در اجاره نامچه شغل ایشان اموزشگاه خیاطی بوده است. ورثه ایشان محل فوق را تغییر شغل داده و به غیر واگذار کرده بدون اجازه از مالک و حدود 25سال اجاره نداده است. تقاضای تخلیه و اجاره بها به روز دارم. درقسمت پایین ساختمان مغازه زیر پله وجود دارد که آن هم به همین منوال عمل نموده و تقاضای تخلیه و اجاره بها به روز و ضرروزیان برای هر 2مورد را خواستارم. از وکلای مجترمی که با حداقل دستمزد و در اسرع وقت بتوانند مشکل ما را حل کنند تقاضای همکاری داریم. با احترام.

پاسخ ها :

آیدا رضوانی

سرکار خانم آیدا رضوانی :

سلام آیا در مورد مغازه زیرپله هم همین موارد وجود داره؟؟شغل معین قید شده و تغییر شغل دادند؟؟در صورت تمایل تماس بگیرید و قراردادشون رو ارائه بدید تا بررسی بشه