مشاوره حقوقی رایگان - معنا و مفهوم قرار منع تعقیب

باسلام
پرونده ای با موضوع تهدید به انتشار تصاویر خصوصی هست که هنوز هم در فتا و اخیراً در امنیت اخلاقی در حال بررسی بوده و است.
تا اینکه دیروز بدون اینکه دادگاه تشکیل بشه قاضی پرونده طی حکمی و نامه‌ای قرار منع تعقیب بدلیل انکار شدید مشتکی عنه و گزارش فتا دال بر نبود ادله برای اثبات جرم و...
قرار منع تعقیب صادر شده.

سوال:
منظور از قرار بر منع تعقیب دقیقا به چه معناست؟!!؟
یعنی دیگه پرونده بسته شده و تمام؟

سوال2:
گوشی موبایلم که از اول 1ماه پیش دستشون بوده اول دادستانی بعد دادسرا بعد امنیت اخلاقی رفت تحویلش گرفت و بعدم فتا خیلی سعی داشت گوشیمو گیر بیاره که از توش یا چیزی دربیاره که منو متهم کنن چون اشنای شاکی هستش.
سوالم:
الان که این حکم ابلاغ شده گوشی هرجا که هست اونا حق دارند رو گوشیم کار کنند یا ریکاوری کنند؟
و اگر خدایی ناکرده انجام دادن و چیزی هم اگر بود و از گوشی درآوردن میتونن ببرن بدن دست قاضی و اون هم حکمی که داده رو عوض کنه و ادامه‌ی داستان؟ یا نه امکانش نیست.

شما را به خدا دقیق و واضح جواب بدید از کلمات سنگین که روال بین وکلای محترم و قضات استفاده میشه بکار نبرید یجور بگید بفهمیم و شیرفهم بشیم

خدا خیرتون بده که کار مردمو راه میندازید.
ببخشید متنم طولانی شد
یکدنیا ممنون

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

قرار منع تعقیب یعنی پرونده به نفع متهم بسته میشه اما شاکی تا ده روز بعد از ابلاغ حق داره اعتراض کنه
بعد از قطعیت قرار اگر گوشی دست خودتون که هیچ اگر دست فتا هست برید پس بگیرید . فتا دیگه حق تحقیق نداره .