مشاوره حقوقی رایگان - استرداد سکه خریداری شده

سلام حدودا یک سال قبل 21 سکه بهار ازادی از یک نفر به مبلغ 162000000 میلیون خریداری کردم که پس از گذشت یک ماه طی قراردادی که نوشتم پرداخت نمایم. متاسفانه موعد پرداخت نتوانستم کل مبلغ را پرداخت نمایم. صد و پنج میلیون پرداخت نمودم و پس از گذشت چند ماه ایشان شکایت حقوقی طرح کردند و رای به پرداخت 10 سکه و تاخیر تادیه صادر شده است. سوال اینجاست که قرار نبوده من به ایشان سکه برگردانم ایا اعتراض به رای بدم از مبلغ کاسته میشود یا خیر ؟

پاسخ ها :

استرداد سکه خریداری شده استرداد وجه سکه خریداری شده خرید سکه سکه