مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ مجتمع مسکونی

با درود و احترام
چند ماه پیش یک واحد در حال ساخت خریداری کردیم و در مبایعه‌نامه قید شده که دارای پارکینگ و انباری میباشد
انباری داخل خود واحد ساخته شده
ولی به نوع پارکینگ اشاره نشده که مسقف می‌باشد یا خیر و همچنین به مزاحم بودن یا نبودن پارکینگ اشاره‌ای نشده
زمان خریداری برای بلوک های مجاور پارکینگ مسقف با بتن می‌ساختن ولی اکنون اعلام میکنند که فقط در محوطه یک جای پارک خط کشی شده با شماره واحد تحویل میدهیم.
آیا نظر به عدم مشخص شدن نوع پارکینگ امکان پیگیری موضوع از مراجع قضایی وجود دارد؟
با سپاس و تجدید احترام.

پاسخ ها :

محمدرضا ايماني

جناب آقای محمدرضا ايماني:

سلام بستگی به قیمت دو پارکینگ و مبلغ دریافتی از شما داره