مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ و انباری

با سلام و خسته نباشید
حدودا یک ماه پیش مبایعه نامه ای در دفتر املاک نوشتیم بابت خرید واحدی از آپارتمان 24 واحده
واحد خریداری شده من شماره 15 میباشد
چون نوساز بوده پارکینگ و انباری رو در مبایعه نامه فقط نوشته شده دارای پارکینگ به شماره 15 و انباری به شماره 15
دو سه روزی میشه که سازنده و شرکا اومدن روی درب انباری و پارکینگها پلاک شماره پارکینگ رو چسبوندن بخاطر اینکه در طبقه همکف نتونستن پارکینگ و انباری تامین کنن 3 پارکینگ رو انداختن در طبقه منفی 1 و طبقه منفی یک هم اسانسور نداره
الان یکی از پارکینگها برای واحد 15 شده
بهشون اعتراض کردم گفتن شرمنده نمیتونیم به شما در طبقه همکف پارکینگ بدیم
هنوز هم از اداره ثبت نیومدن برای ثبت این پارکینگها
هر جور هم حساب میکنم من بزرگترین واحد از این آپارتمان رو خریداری کردم بهترین واحد هستش چرا باید پارکینگ و انباری من بدترین جای این آپارتمان باشه ؟
لطفا راهنمایی بفرمایید چگونه حقم رو میتونم بگیرم؟
این رو هم بگم که از 24 واحد تنها 5 واحد ساکن هستن بقیه واحد ها خالی میباشند
با تشکر

پاسخ ها :

پارکینگ واحد خریداری شده انباری واحد خریداری شده اختصاص پارکینگ در ساختمان اختصاص انباری در ساختمان پارکینگ انباری