مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی چک

سلام - پرونده حقوقی دارم در خصوص جعل چک: چه زمانی میتوانم حسابهای شخصی و شرکت رو از حالت مسدودی درآورم در صورتی حدود یکماه دیگر کارشناسی 3 نفره تحقیقات خود را انجام میدهدو نظر خود را اعلام میدارد ایا بعد از رای دادگاه که به نفع اینجانب داده شود میتوانم حسابها رو فعال کنم یا باید رای قطعی صادر شود ؟ لطفا توضیح دهید با تشکر.

پاسخ ها :

علی اصغر فدایی

جناب آقای علی اصغر فدایی :

با سلام
قبل از قطعیت می توانید با تقاضای دستور موقت اقدام کنید اگر مورد پذیرش واقع نشد تا زمان قطعیت حکم باید صبر کنید.