مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور شاهد

سلام
وقت بخیر
برای شکایت یک شاهد داشتم ولی شاهدم فقط استشهادنامه رو امضا میکنه و به دلایلی نمیخواد در مجمع قضایی حاضر بشه
الان که داخل شکایت نامه حضور شاهد از مدارک من ثبت شده و امضای شاهد موجوده
شاهد حضور نداشته باشه چه باید کرد؟

البته گمانه زنی ها و تصوراتم به این سمته که شاهد و متشاکی عنه همدست باشند.

پاسخ ها :

پرسشگر :

شاهد ندارم دیگه

سيدجلال  سجادي

سيدجلال سجادي :

استان :

با سلام خدمت بزرگوار ابتدا عرض شود که صرف امضا شهادت نامه موجب عدم حضور شاهد دردادگاه نخواهد شد ودرضمن درصورتی که شاهد از امدن به دادگاه امتناع نماید دادگاه می تواند وی را احضار نماید درصورت احضار ومجددا عدم حضور شاهد جلب خواهد .