مشاوره حقوقی رایگان - رد گواه

با سلام، بنده متهم پرونده کیفری توهین هستم و خواهان با ارائه یک گواه به دادگاه در جهت اثبات ادعا بر آمده حالیه گواه طی اظهارات و اقراریه های کتبی که به اینجانب تحویل نموده اظهارات ثبت شده در دادگاه را رد می کند، لطفا بفرمایید چگونه گواه را رد و بی اثر نمایم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" دوست عزیز ! جرح گواه از موارد تخصصی حقوقی است و شرح آن مبسوط است و در قالب ارائه مشاوره حقوقی الکترونیکی کوتاه نمی گنجد و نیازمند تشریح آن در محافلی همچون کلاس درس دانشگاه و یا برگزاری کارگاههای مباحث حقوقی است. بهتر است کار هر کس را به خودش وانهید و این امر را به وکیل واگذار نمائید .

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام.موارد جرح شاهد در قانون ذکر شده.و با ترفند نمیشود گواه رو رد کرد.بهتر است به وکیل مراجعه تا حضورا توضیحات و مشاوره لازمه را بگیرید.

رضا علمداری

جناب آقای رضا علمداری:

درود
به طور مختصر گواه باید واجد شرایط ذیل باشد .
مومن ، نمازهای یومیه را ادا کند ، سابقه کیفری نداشته باشد ، با شخص فوق مراودات مالی نداشته باشد یعنی ذی نفع نباشد ، تمامی واجبات دین رو ادا نماید ، و در مجموع موجع و دارای حسن شهرت باشد .
در جلسه میتوانید این ها را نیز سوال کنید . از دادگاه بخواهید در مورد ادای فریضات دینی ، نسبت ، وووو سوال کند .چنانچه در مورد هر کدام تعارضی دیدید ...

یک وکیل

با سلام جرح شاهد یعنی وارد کردن ایراد به شاهدی که شرایط قانونی مندرج در ماده 177 قانون مجازات اسلامی از جمله عدالت ایمان نداشتن دشمنی عقل طهارت مولد و.. را نداشته باشد.اقرار کتبی به قاضی دادگاه ارایه دهید و البته شهادت دروغ شاهد مستوجب مجازلت است.

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
اقرار کتبی گواه رو به دادگاه ارایه بدید در صورت کذب بودن شهادت ایشان امکان طرح شکایت از شاهد بعنوان شهادت کذب هم دارید

مهديه  مقدوري

سرکار خانم مهديه مقدوري :

سلام لايحه اي تنظيم فرماييد و دلائل جرح شهود من جمله إقرار كتبي را ضميمه و به دادگاه ارايه فرماييد

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.تصویر مصدق اقراریه را طی لایحه ای به دادگاه رسیدگی کننده تقدیم کنید.