مشاوره حقوقی رایگان - اجرای مهریه

من برای اجرا گذاشتن مهریه اقدام کردم و الان مشکل شاهد دارم میخواستم بپرسم من که شاهد مرد دوتا یا چهار تا شاهد زن ندارم باید چکار کنم که درخواستم ثبت قضایی شه

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

شاهد را برای اعسار از پرداخت هزینه دادرسی میخواهند.
شما می توانید فعلا تعداد کمتری از مهریه را اجرا بگذارید تا هزینه دادرسی اش کمتر شود.هر مقدار که پول بابت پرداخت هزینه دادرسی دارید فعلا اجرا بگذارید.

عادل بابایی

عادل بابایی :

هرکسی را می توانید به عنوان شاهد معرفی کنید حتی اعضای خانواده

پرسشگر :

اخه بهم گفتن هم فامیل خودت نباشن ..این سخته.

یک وکیل

حدس ميزنم منظور از حضور شاهد براي اثبات اعسار از پرداخت هزينه دادرسي غست ؟
توضيح نداديد
اگر حدسم من صحيح باشد
به هر ترتيب بايد از بستگان يا همسايه ها و دوست و اشنا .... را بعنوان شاهد معرفي كنيد

البته اگر با همسرتان صحبت كنيد كه بپذيرد شما تمكن مالي پرداخت هزينه .... را نداريد د يگه نيازي به معرفي شهود نيست همين اقرار ايشان كافيه

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

مهریه به شاهدنیازندارد سندازدواج کافیست

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

مهریه به شاهدنیازندارد سندازدواج کافیست

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

مطالبه مهریه نیازی به ارائه شاهد ندارد مگر برای دادخواست اعسار از هزینه دادرسی که می‌توانید از بستگان خود ارائه دهید