مشاوره حقوقی رایگان - قتل و معاونت در قتل

باسلام سال 92 دردعوای خانوادگی برادر همسر برادرم به قتل رسید که قتل به گردن پدرم افتاد و حکم پدر قصاص صادر شد اما برادرم تو این دعوا زخمی شد و هیچ نقشی نداشت اما دادگاه به 15سال حبس محکومش کرد خانواده مقتول با پول دادن به شاهد انها را به دادگاه بردن و علیه ما شهادت دادن ما شاهد داشتیم اما انها را تهدید کردن و کسی برای ما شهادت نداد الان پدر مادر مقتول از دست برادرم شاکی هستن که نه عفو بگیره نه بیرون بیاد همسر برادرم مهریه و نفقه می خواهد ما جرات نداریم دادگاه برویم هر وقت برویم ما را اذیت می کنن تو رو خدا ما رو راهنمایی کنید چه کار کنیم واقعا کسی را نداریم ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " سوال کننده محترم ، لطفا سوال خود را بطور مشخص و واضح مطرح کنید تا پاسخ آنرا بطور شفاف دریافت نمائید . معلوم نیست سوال شما در مورد حکم قصاص پدرتان است یا حکم معاونت در قتل برادرتان یا مهریه و نفقه همسر برادرتان !

یک وکیل

سوال شما واضح نیست اما اگر جرات حضور در دادگاه را ندارید بهتر است از حضور وکلا و مشاوره حضوری با آنها استفاده بفرمایید تا راه حل مناسبی جهت حل پرونده های شما پیدا کنند.

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام.توضیحات کامل نمیباشد.و در صورتی که نمیتونید کاری انجام بدید بهتر است حضورا به وکیل مراجعه تا پیگیر کارتان باشد