مشاوره حقوقی رایگان - فروش مغازه رهن در بانک

با سلام،
شخصی 2 دانگ از 6 دانگ مغازه تجاری را به بنده فروخته است و تمام مبلغ را دریافت کرده است
و بعد از فروش به بنده (قبل از انتقال سند به اینجانب) ششدانگ سند مالکیت را در رهن بانک قرار داده و وام برداشته است
اکنون بنده چه اقدامی و به چه عنوانی میتوانم شکایت حقوقی و یا کیفری انجام دهم؟
آیا میتوانم معامله را فسخ نمایم و درخواست ضرر و زیان کنم؟
ممنون می شوم راهنمایی بفرمائید.

پاسخ ها :

یعقوب زیرک قولنجي

یعقوب زیرک قولنجي :

استان :

اقدام فروشنده جرم است انتقال عین و منافع به شما و انتقال بعدی منافع به بانک با عنوان نمودن خود تحت عنوان مالک.لذا انتقال منافع غیر صورت گرفته البته اندک قضاتی هستن که در این موارد موضوع را فاقد وصف کیفری میدانند.در بحث حقوقی هم شما می توانید بطلان عقد رهن و ابطال سند رهنی را بخواهید.