مشاوره حقوقی رایگان - در مورد اجراییه حکم مهریه

سلام
پارسال در مورد مهریه 15 تا سکه پیش پرداخت مهر باید می دادم و هر چهار ماه یک سکه که بعد از ابلاغ اجراییه و با بالا کشیدن نرخ سکه و طلا من اعتراض زدم که شد 5 تا سکه و هر شش ماه یک سکه.
ولی بعد متوجه شدم یک چهارم حقوقم را برای 15 تا سکه قسط کردن و هر چهار ماه باید یک سکه بدم
با مراجعه به اجرای احکام مدنی دادسرا بهم گفتن که تا اجرایی حکم جدید را نیاورید همچنان کم میشه.
سوال اینه من که اعتراض زدم حکم مشخص شده چرا اجرای احکام حکم قبلی را اجرایی کرده.

پاسخ ها :

رامین معینی

جناب آقای رامین معینی :

براى اينكه بايد تقاضاى صدور اجرائيه حكم جديد مبنى بر تعديل تقسيط رو بديد و اجراييه صادر، ابلاغ و به شعبه اجراى احكام ارجاع بشه

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما حتما باید حکم جدید را برای اجرای احکام ببرید