مشاوره حقوقی رایگان - شکایت ازاله پرده بکارت

سلام. من سه سال هست که با یک پسر رابطه داشتم و ایشون از من خیلی درخواست یکی می‌کردند و بعد از سه سال و کلی بالا و پایین رفتن راضی شدم از جلو رابطه داشته باشم. الان بکارت من در ساعت 9 آسیب دیده و حدود یک سال از اون رابطه میگذرد و خودم رضایت داشتم ‌بعد از اون دخولی نداشتم. چون خیلی اون پسرو دوست دارم ولی ایشون اصلا راضی به ازدواج نیست و میخواستم بپرسم امکان شکایت دارم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
چون با رضایت شما بوده امکان شکایت وجود ندارد و در صورت شکایت امکان مجازات هر دو طرف وجود دارد