مشاوره حقوقی رایگان - رابطه مشروع یا نامشروع

سلام و درود ، رابطه جنسی بین دو دوستِ عاطفی با رضایت طرفین آیا مشکلی دارد از لحاظ قانونی؟!
و آیا شخص مونت میتواند بعد از مدتی شکایت کند از بابت اینکه بکارتشون رو از دست دادن یا خیر؟!

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر ثابت شود که رابطه نامشروع بوده جرم است و برای هر دو نفر قابل مجازات

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت اثبات وقوع جرم رابطه نامشروع برای هر دو طرف واجد آثار و مجازات کیفری می باشد
فرد مونث می تواند تحت شرایطی اقدام به اخذ ارش البکاره نماید

زهره سلطانی کاظمی نشاط

سرکار خانم زهره سلطانی کاظمی نشاط :

وقتی علقه زوجیت بینشون نباشد زنا هست و مجازات دارد.اگر رابطه با رضایت بوده برای دختر خانم چیزی ثابت نیست.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله جرم است حتی اگر با رضایت طرفین باشد

بله دختر میتواند شکایت نماید و مطالبه مهرالمثل و ارش البکاره را
مطرح نماید و

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

اگر علقه زوجیت نباشد زنا محسوب می شود و
اثبات وقوع جرم رابطه نامشروع برای هر دو طرف
واجد آثار و مجازات می باشد
فرد مونث می تواند تحت شرایطی اقدام به اخذ ارش البکاره نماید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله رابطه نامشروع محسوب می شود
و اگر دخول انجام شده باشد زنا محسوب می شود که عملی حرام و گناه کبیره و حرم محسوب می شود.
در صورتی که بکارت با رضایت دختر از بین رفته باشد در صورت اثبات رابطه دو طرف به مجازات قانونی محکوم خواهد شد.
و دختر بابت از بین رفتن بکارت نمی تواند خسارتی دریافت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به شرایط و اوضاع و احوال و سن طرفین دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

سرعا محل اشکال است وقانونا نیز میتواند ارش البکاره اخذ نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

وقتی علقه زوجیت بینشون نباشد زنا هست و مجازات دارد و دختر تحت شرایطی میتواند آرش البکاره و مهرالمثل را دریافت کند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله جرم است. اگر با رضایت بوده شکایت نتیجه خاصی ندارد

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

بله جرم است ولو با رضایت طرفین

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بنظر سوالتان تکراری است باید جزییات بررسی شود تماس بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شکایت بابت سوال دوم به جایی نمی رسد ولی رابطه نامشروع جرم است .

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بله امکان پیگیری قانونی وجود دارد