مشاوره حقوقی رایگان - ازاله پرده بکارت با رضایت طرفین

سلام ، رابطه جنسی با رضایت دو طرف انجام شده.
ایا دختر میتواند شکایت کند از بابت از دست دادن بکارتشون....
ایا این حق رو دارن اصلا ، چون با رضایت خودش همراه بوده...
و رابطه نامشروع در قانون اصلا به چه معناست؟!
ممنونم اگر جواب بدین

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت شکایت طرفین به حد زنا محکوم میشوید و به علت رضایت طرفین اجرت المثلی بابت از دست دادن بکارت به ایشان تعلق نمیگرد

بهرنگ مسلمی

جناب آقای بهرنگ مسلمی :

بله دختر می تواند ارش البکاره مطالبه کند ولی بلحاظ کیفری دختر نیز قابل مجازات است.
رابطه نامشروع به هرنوع رابطه ی جنسی که بارضایت طرفین و بدون وجود علقه زوجیت صورت بگیرد اطلاق می گردد و مجازاتش 74 تا 99 ضربه شلاق می باشد
درصورت عدم رضایت ،حکم زنای به عنف واکراه(تجاوز ) را دارد و مجازات ان اعدام است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله امکان شکایت زنا و تجاوز به عنف و یا رابطه نامشروع توسط زوجه وجود خواهد داشت

و دختر میتواند درخواست ارش البکاره و مهر المثل را مطرح نماید البته دادگاه با وجود شرایطی خاص ، حکم صادر خواهد کرد

ولی اگر احراز گردد که با رضایت دختر بوده است ارش البکاره و
مهر المثل به دختر تعلق نخواهد گرفت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به هرنوع رابطه ی جنسی که بارضایت طرفین و بدون وجود علقه زوجیت صورت بگیرد رابطه نامشروع گفتهذمیشودو مجازاتش 74 تا 99 ضربه شلاق می باشد و اگر دختر رضایت داشته باشد آرش البکاره تعلق نمیگیرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت اثبات اینکه خانم رضایت داشته اند ارش البکاره به ایشان تعلق نمیگیرد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورت تجرد زنای غیر محصنه محسوب می گردد
مگر با اجبار و زور باشد که زنای به عنف و باید ارش البکاره و ...پرداخن گردد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر با رضایت باشد مطالبه ارش البکاره یا مهرالمثل نمی تواند بکند.رابطه نامشروع رابطه فیزیکی مادون زنا است که تا 99 ضربه شلاق دارد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زنا محقق شده است اما قابل اثبات نیست
رضایت باشد جای نگرانی نیست برای شما

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

حق طرح شكايت محفوظ است
اثبات رضايت هم در طول رسيدگي ها ساده نيست
در صورت اثبات زنا تحقق يافته و فقط ارش البكاره را زانيه مالك نمي گردد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

مگه اینجا امریکاست که با رضایت بوده مرتکب جرم سنگینی شده اسد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که رابطه با رضایت هر دو طرف باشد در این صورت هر دو به مجازات رابطه نامشروع محکوم خواهند شد و اگر هر دو اقرار به زنا کنند به مجازات زنا محکوم خواهند شد و اگر ثابت شود رابطه با رضایت هر دو طرف بوده در این صورت دختر به جهت از بین رفتن پرده بکارت ادعای خسارت و... نمی تواند داشته باشد.
بهتر است در صورت امکان موضوع را دوستانه حل و فصل کنید.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام
منظور از رابطه نامشروع رابطه زنا یا مادون زنا فی مابین اشخاصی ک محرمیت و نسبت زناشویی ندارند میباشد.
ک با توجه ب شرایط رابطه دارای مجازات تعزیری یا حدی میباشد
در پاسخ ب سوال اول شما
رابطه جنسی در صورتی ک کاملا با رضایت دختر بوده باشد و اغفال و فریبی در کار نباشد و شخص عاقل و بالغ باشد خیر هیچ گونه مهرالمثل یا ارش البکاره ای به ایشان تعلق نمیگیرد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

رابطه نامشروع به هرنوع رابطه ی جنسی که بارضایت طرفین و بدون وجود علقه زوجیت صورت بگیرد اطلاق می گردد و مجازاتش 74 تا 99 ضربه شلاق می باشد
دختر می تواند ارش البکاره مطالبه کند ولی بلحاظ کیفری دختر نیز قابل مجازات است.

درصورت عدم رضایت ،حکم زنای به عنف واکراه(تجاوز ) را دارد و مجازات آن اعدام است.
البته اگر اجرا شود چرا که بیشتر پرونده های اینچنینی معمولا" نهیتان در بدبینانه ترین حالت به ممکن به ارتباط نامشروع مادون زنا منتهی و 99 ضربه شلاق مجازات آنرا تعریف می نمایند.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به رابطه دو جنس مخالف بدون ازدواج شرعی رابطه نامشروع گفته می‌شود. و در شرایط مختلف آثار قانونی متفاوتی دارد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

امکان شکایت زنا و تجاوز به عنف و یا رابطه نامشروع توسط زوجه وجود خواهد داشت ولی اگر احراز گردد که با رضایت دختر بوده است ارش البکاره و
مهر المثل به دختر تعلق نخواهد گرفت

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

طرح شکایت رابطه نامشروع وحتی زنا منتفی است و در صورت احراز رضایت هردو نفر محکوم به شلاق خواهند بود
البته دختر میتواند ارش البکاره دریافت نمایید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام ، بله و یعنی روابط جنسی بدون ایجاد زوجیت شرعی

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
چنین شکایتی نتیجه ندارد جز مجازات شلاق برای رابطه نامشروع .

لیلا برزگر

سرکار خانم لیلا برزگر :

سلام جرم حدی زنامحقق شده وتاهل وتجرددرمجازات موثراست
درصورت رضایت ارش البکاره ومهرالمثل تعلق نمیگیرد
رابطه ی نامشروع روابط مادون زنا گفته می‌شود ازجمله تقبیل ومضاجعه

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام. اگر با رضایت شخص باشد، ارش البکاره به وی تعلق نمی گیرد لیکن به سبب عدم وجود علقه زوجیت، امکان شکایت کیفری از باب رابطه نامشروع وجود دارد...

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

دختر میتواند درخواست ارش البکاره و مهر المثل را مطرح نماید البته دادگاه با وجود مدارک مستندات و‌شرایط‌ پرونده حکم صادر خواهد کرد

ولی اگر احراز گردد که با رضایت دختر بوده است ارش البکاره تعلق نمیگیرید
ضمنا به هرنوع رابطه ی جنسی که بارضایت طرفین و بدون وجود علقه زوجیت صورت بگیرد رابطه نامشروع گفته می‌شود مجازاتش 74 تا 99 ضربه شلاق می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
خیر امکان شکایت برای دختر وجود ندارد.
اما مجازات هر دو آن هم تحت شرایطی امکان دارد و....

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بله خانم میتواند دیه پرده بکارت خود را مطالبه نماید