مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک وراثتی

با سلام. مادرم بعد از فوت پدرم درخواست تقسیم ترکه دادند و قاضی تشخیص فروش ملک رو دادند
در حال حاضر با همه وراث به جز یک نفر به توافق رسیدیم که ملک رو بفروشیم و خریدار هم به این صورت خریداری میکند و گفته با وارث دیگر کنار می آید.
آیا میتونیم ملکی که به دادگاه معرفی شده بود رو خودمون به این صورت بفروشیم؟
بعد هم مادرم به دادگاه اعلام کند که ملک رو فروختیم؟

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. در صورت کسب رضایت وارث ناراضی و با تپافق همه بلی