مشاوره حقوقی رایگان - مطرح کردن تخلفات ساختمانی در دعاوی کیفری

با سلام
بنده ساختمانی 4طبقه ساخته ام که در طبقه دوم در طرف همسایه شمالی دارای یک عقب نشینی به عمق 5 متر بوده ودارای درب و پنجره به این فضای حیاط خلوت میباشم و در لبه عقب نشینی در مرز با پلاک همسایه شمالی دیوار جانپناه به ارتفاع 2 متر جهت رفع مشرفیت ساخته ام و همه پنجره ها به عقب نشینی هم تا ارتفاع 170سانتی متر رفع اشراف گردیده است با این حال همسایه شمالی شکایت ممانعت از حق و مزاحمت مطرح نموده است. اولا به نظر شما بنده دقیقا چطور باید دفاع کنم ثانیا میتوانم نمونه رای مزاحمت ملکی ناشی از تخلفات ساختمانی موجود در سایت شما را به دادگاه ارائه بدهم؟ تاثیری دارد؟ چون من قبلا به بازپرسی گفته بودم که مسائل ساختمان بر اساس طرح تفصیلی است که مجری آن شهرداری است و مرجع رسیدگی به تخلفات آن هم کمسیون ماده صد و دیوان عدالت است ولی باز هم از کارشناس رسمی راه و ساختمان نظرخواسته است.
با این حساب برای طرحها و جزییات ساختمان سازی علاوه بر شهرداری باید از دادگاه محل هم استعلام بگیریم!؟
ممنون

پاسخ ها :

حسينعلي  احمدي كتايونچه

حسينعلي احمدي كتايونچه :

استان :

سلام از وظايف بازپرسی ارجاع به کارشناس است شما در دفاع میتوانید به مدارک موجود در شهرداری استناد کنید و اگر ساخت شما دقیقا بر طبق پروانه سخت و دستورات شهرداری بوده باشد جرمی صورت نگرفته چون سو نیتی وجود ندارد