مشاوره حقوقی رایگان - اخذ حق و حقوق قانونی

سلام من 12ساله ازدواج کردم و یه پسر 3ساله دارم شوهرم درآمدش کمتر از منه و من علاوه بر شغل اصلیم شغل دوم هم دارم و کل خرج زندگی و خرج بچه مو خودم میدم و ایشون قرونی نفقه نه به من داده نه به بچم خونه هم خریدم نصفشو زدم به اسمش روابط زناشویی هم شاید سالی 2بار داشته باشیم که اونم من پیش قدم میشم میخوام کل حق و حقوق قانونیمو ازش بگیرم و میخوام بدونم باید چیکار کنم و درباره روابط زناشویی چه جوری میتونم اقدام کنم که توی دادگاه محکوم بشه

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما برای نفقه و مهریه و اجرت المثل ونفقه فرزند و ترک انفاق می توانید شکایت کنید .شما نیاز به مشاوره دارید و باید سوالاتی از شما پرسیده شود اگر نیاز میبینید می توانید تماس بگیرید تا راهنمایی شوید