مشاوره حقوقی رایگان - رد صلاحیت عمومی

اینجانب مدت سه ماه است که در یک ارگان دولتی بصورت پیمانی مشغول کار شده ام. پس از این مدت نامه ای از واحد گزینش مبنی بر رد صلاحیت عمومی دریافت نموده ام. چطور ممکن است بعد از سه ماه و حتی دریافت حکم کارگزینی چنین مسئله ای ایجاد شود؟ مگر صلاحیت عمومی از اولین مسائل مربوط به گزینش استخدامی نمیباشد که باید قبل از صدور حکم برای بنده مورد بررسی قرار میگرفت. آیا این مسئله از لحاظ حقوقی قابل پیگیری میباشد؟

پاسخ ها :

صلاحیت عمومی استخدامی رد صلاحیت عمومی رد صلاحیت عمومی در استخدام حکم کارگزینی