مشاوره حقوقی رایگان - ایراد ضرب و جرح عمدی از باب لوث

سلام. من توسط شوهرم مورد ضرب و جرح قرار گرفتم. دو کبودی و دو خراش توسط پزشک قانونی تایید شده. شهودی هم ندارم. ولی در حین کتک خوردن از همسرم. پدر و مادرم باهام تماس گرفتن و من چون به تماسشون جواب نداده بودم آنها نگران شدند و پدرم به درب منزل من مراجعه کرد و مرا گریان و مصدوم دید. من فقط گواهی پزشک قانونی دارم و طی شکایتی که از شوهرم کرده ایراد ضرب و جرح عمدی از باب لوث روی رای من نوشته شده. میشه در این مورد مرا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
لوث درجرح کاربرد دارد وباسوگند میتوانید دعوارااثبات کنید ولی ضرب بالوث وسوگنداثبات نمیشود