مشاوره حقوقی رایگان - اموال شخص محجور پس از فوت

سلام. برادر من محجور و مجرد بود و قبل از فوت قیومیتش رو مادرم به من واگذار کرد، الان فوت شدن میخواستم بدونم تکلیف خونه ای که مادرم به اسمش زده چی میشه؟ الان خونه به مادرم میرسه دوباره، یا به من که قیمش بودم یا بین بقیه تقسیم میشه؟

پاسخ ها :

وحید معظم اسلاملو

جناب آقای وحید معظم اسلاملو :

به وراث مرحوم از طبقه اول یعنی پدر و مادر ،فرزندان و همسر
هر کدوم که زنده باشند وراث طبقه بعد من جمله برادر را از ارث محروم میکنند

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

سلا‌م. قیم فقط میتواند مزد کاری را که انجام داده را از اموال محجور مطالبه کند، ولی از اموال محجور چون مادر دارد، شما به عنوان برادر یا قیم ارث نخواهید برد‌.

علي  حضرت پور كنچوبه

جناب آقای علي حضرت پور كنچوبه :

از طبقه اول که شامل پدر و مادر و اولاد و همسر میباشد چون فقط مادر رادارد میرس به او

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با وجود طبقه اول مادر طبقه بعدی یعنی شماارث نمی برید
می توانید حق الزحمه قیمومت را مطالبه نمایید