مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین و نفقه

باسلام، من در دوران عقد سر میبرم، همسرم مشروبات الکلی مصرف میکنه منو مورد ضرب و شتم قرار دادن و من به پزشک قانونی مراجعه کردم، بعد اون ازم شکایت عدم تمکین کرد و چون من حاضر نشدم در دادگاه به نفع اون رای صادر شد و من از نفقه ناشزه شدم، بنده بعد از اون رای با وساطتت بزرگان برگشتمو صلح برقرار شد و سازش کردیم و بعد از چند ماه دوباره بدلیل ضربو شتم برگشتم به منزل پدری، الان وکیل زوج اون رای عدم تمکین رو اوردن جلو و من برای دفاع از خودم شاهد بردم که من رجوع کردم و تمکین کردم ولی طبق سوابق زوجه و نامه پزشک قانونی امنیت جانی ندارم، میخاستم بدونم قاضی محترم به نفع من رای میده یا نه دوباره ناشزه میشم؟

پاسخ ها :

ریحانه طیاری اسبفروشانی

ریحانه طیاری اسبفروشانی :

سلام اگر تمکین نکنید و منزل را ترک کنید میشود =عدم تمکین و ناشزه محسوب میشوید راهکارچیست؟اولا اظهارنامه ارسال بفرمایید بنده امنیت جانی ندارم و پزشکی قانونی آثار ضرب و شتم را تایید نموده ودر جلسه دادگاه حتما حتما شرکت بفرمایید و بگید من تمکین مینمایم ایشون تعهد بدن دیگر مرا کتک نمیزنند

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگر علت موجه
خوف ضرر جانی یا مالی یا شرافتی داشته باشید و بتوانید باادله اثبات کنید دادگاه رای به الزام به تمکین زن صادر نمی کند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
مجدد به پزشکی قانونی مراجعه و شکایت می کردید و هنگام ضرب و جرح 110 تماس بگیرید صورتجلسه تهیه کنید تا اثبات عدم امنیت ثابت شود و نفقه برقرار شود

وحید معظم اسلاملو

جناب آقای وحید معظم اسلاملو :

اگر خوف ضرر جسمانی برای زوجه باشد میتواند به منزل مشترک نرود.اگر دلایلی بر سو رفتار و ضرب و جرح دارید ارائه کنید ان شالله موفق خواهید شد