مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین به علت زد و خورد

زوجه از سوی شوهرش سیلی خورده و صورتش کبود شده زوجه هم شکایت کرده و خانه را ترک کرده آیا شوهر میتواند عدم تمکین زوجه را درخواست کند ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله زوج میتواند دادخواست الزام به تمکین بدهد ولی زوجه هم میتواند دفاع نماید

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

درود ، بله در چنین حالتی زوج میتواند دادخواست الزام به تمکین دهد اما در مقابل زوجه هم میتواند از خود دفاع کند چون اصل بر این است که زن باید در تمامی موارد از شوهر تمکین کند ، مگر اینکه دلیل موجهی برای عدم تمکین داشته باشد.

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام ..اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی مدارک و مستندات است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
شما با داشتن گزارش پزشک می توانید دیه نیز دریافت نمایید و اگر بتوانید استناد نمایید که امنیت جانی ندارید خیر اما باید دید که شما چه هدفی را دنبال می نمایید می توانید با بنده تماس بگیرید.

کتایون سراج

کتایون سراج :

سلام وقت بخیر بهتر است قبل از اینکه شوهر شما عدم تمکین و ناشزه بودن جنابعالی ثابت کند و رای بگیرد اقدامات قضایی در این خصوص انجام دهید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام بله ولیکن ضرب و شتم مکرر بعنوان عدر موجه ترک خانه تلقی خواهد شد.

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،بله می تواند ولی برای زوجه هم قابلیت دفاع وجود دارد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله زوج میتواند و لی شما متقابلا دفاع بر اساس مدارک ضرب و شتم وعدم امنیت جانی داشته باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ثابت شود که زوجه را با کتک از منزل اخراج کرده دادخواست تمکین بی فایده خواهد بود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

امکان طرح عدم تمکین وجود دارد ولی شما به خوف ضرر جانی استناد کنید
در صورت نیاز به مشاوره از طریق مشاوره تلفنی با من تماس بگیرید

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

امکان طرح دادخواست عدم‌تمکین همیشه وجود دارد اما اگر زوجه بتواند ثابت کند امنیت جانی در منزل مشترک ندارد رد میگردد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله زوج می تواند دادخواست عدم تمکین بدهد همچنان که زوجه می تواند شکایت کند و همچنین ثابت‌کند که در خانه همسر خوف عدم امنیت جانی دارد.

یک وکیل

زوجه باید زوج رو محکوم به دیه وحکم کیفری نماید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.میتواند.امادرصورتی که برگشت زوجه به منزل به خاطرعدم امنیت به تشخیص دادگاه ممکن نباشددادخواست تمکین ردمیشود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
زوج می تواند دادخواست الزام به تمکین دهد زوجه نیز می تواند با اثبات ضرب و جرح و بیرون انداختن و فقدان امنیت جانی و سوء رفتار دلیل موجه جهت عدم تمکین داشته باشید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام می توانید دادخواست الزام به تمکین تقسیم نمایید

رویا کرامتی

سرکار خانم رویا کرامتی:

با وجود ضرب و شتم همسر هم باز زوج میتواند درخواست تمکین کند و زوجه باید سعی کند به بیم جان خود با استناد به آراء کیفری ضرب و شتم ،اشاره کند ولی در عمل بارها مشاهده شده که متاسفانه در این شرایط هم قضات حکم به تمکین زوجه صادر میکنند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله زوج می تواند درخواست تمکین نماید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

در صورتی که زوجه نامه پزشکی قانونی بگیرد و ثابت نماید که زوج وی را زده است می تواند تمکین ننماید و دادگاه نیز وی را ملزم به تمکین نمی نماید

نسرین عصیانی خوزانی

نسرین عصیانی خوزانی :

دعوای تمیکن پیچیدگی های مختلفی است که نیاز داره از همه جنبه ها رسیدگی شود حضورا و یا تلفنی تماس بگیرید

مهدی رحمانی

مهدی رحمانی :

ترک منزل توسط زوجه عدم تمکین میباشد .
و باید طرفین در دادگاه حاضر و دفاع و با توجه به دلایل و دفاع آنها رای صادر میشود

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

بله زوج میتواند درخواست تمکین بدهد در مقابل در زوجه به دعوی ضرب و جرح استناد میکند